Grön matta rusta

Matta Nora 160×230 cm Grön Polyester – Rusta

Matta Nora 160×230 cm Grön Polyester – Mellanstora mattor – Rusta.com

Passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv …

Sjunk ner med fötterna i denna mjuka och härliga luggmatta! Passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Mattan Nora ger ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Den gröna mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Nora har en filtbaksida som dels skyddar ditt golv men också möjliggör att du kan själv klippa mattan till valfri storlek. Detta innebär att du väldigt enkelt och flexibelt kan anpassa samt skräddarsy mattan efter önskat mått! Använd en vass mattkniv för bästa resultat. Skär alltid på mattans undersida. Lägg ett skydd under mattan och använd en linjal i metall för att få till ett rakt snitt. Sopa eller dammsug sedan bort rester från mattluggen.

Matta Vicki 133×185 cm Grön Polyamid – Små mattor – Rusta

Matta Vicki 133×185 cm Grön Polyamid – Små mattor – Rusta.com

Maskintuftad matta med tryckt mönster och gummerad baksida som håller mattan på plats. Tålig och enkel att underhålla och hålla ren från fläckar tack vare syntetmaterialet.

Matta Elin 133×190 cm Grön Polypropen – Rusta

Matta Elin 133×190 cm Grön Polypropen – Små mattor – Rusta.com

Elin är en härligt mjuk ryamatta som utseendemässigt påminner om en ullmatta!

Matta Gabriella 133×195 cm Grön Polypropen – Rusta

Matta Gabriella 133×195 cm Grön Polypropen – Små mattor – Rusta.com

Gabriella är en tålig matta i sisallook som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar.
Den gröna mattan passar därför bra i både hall och kök. Tack vare att den är både UV-resistent och vattentålig fungerar den lika bra inomhus som utomhus. Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer denna matta i sisallook att bli ett dekorativt tillskott.

Matta Demi 200×290 cm Grön Polypropen – Rusta

Matta Demi 200×290 cm Grön Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Denna ryamatta är mjuk och skön att sätta fötterna på och gör vilket rum som helst mer ombonat. Passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Mattan är tillverkad i syntetmaterial vilket gör att den är enkel att underhålla och rengöra från fläckar.
Förgyll ditt hem med denna härliga ryamatta som har ett stilrent mönster som går i gröna toner.

Matta Elin 160×230 cm Grön Polypropen – Rusta

Matta Elin 160×230 cm Grön Polypropen – Mellanstora mattor – Rusta.com

Elin är en härligt mjuk ryamatta som utseendemässigt påminner om en ullmatta!

Gångmatta Vicki 67×300 cm Grön Polyamid – Rusta

Gångmatta Vicki 67×300 cm Grön Polyamid – Hem & Inredning – Rusta.com

Maskintuftad matta med tryckt mönster och gummerad baksida som håller mattan på plats. Tålig och enkel att underhålla och hålla ren från fläckar tack vare syntetmaterialet.

Matta Alina 133×185 cm Grön Polyamid – Små mattor – Rusta

Matta Alina 133×185 cm Grön Polyamid – Små mattor – Rusta.com

Alina är en tuftad matta som ger ditt hem en varm och ombonad känsla samt förser ditt golv med ett mjukt underlag. Enkel att underhålla då syntetmaterialet gör att mattan är enkel att torka av och hålla ren från fläckar. Mattan kommer med en gummerad baksida som praktiskt håller den på plats. Ge ditt hem ett lyft med denna tuftade matta!

Matta Ella 160×230 cm Grön Polypropen – Rusta

Matta Ella 160×230 cm Grön Polypropen – Mellanstora mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i vår mjuka luggmatta Ella och njut av den fina lystern i de dova färgerna. Passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Den gröna mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Använd en vass mattkniv för bästa resultat. Skär alltid på mattans undersida. Lägg ett skydd under mattan och använd en linjal i metall för att få till ett rakt snitt. Sopa eller dammsug sedan bort rester från mattluggen.

Keywords: grön matta rusta