Handspegel ikea

Små speglar – Köp en praktisk liten bordsspegel – IKEA

Små speglar – Köp en praktisk liten bordsspegel – IKEA

En liten spegel kan faktiskt göra stor skillnad för ett rum då den reflekterar ljuset. Tänk lite extra kring placeringen då en spegel dubblar det den …

Små speglar och bordsspeglar är både praktiska och dekorativa. Vi har ett stort utbud av små speglar i olika former och färger för att de ska passa just dig.

TRENSUM Spegel, rostfritt stål – IKEA

6 produkter i resultat · FRÄCK Spegel · TRENSUM Spegel · KAITUM Spegel med integrerad belysning, 20 cm · ROSSARED Tredelad spegel, 66×50 cm · KARMSUND Bordsspegel, …

TRENSUM Spegel, rostfritt stål. En sida med förstorande spegelglas. Lämplig i våtutrymmen eftersom den tål vatten.

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

Som att du kan se var läppglansen eller raklöddret finns. De får också ditt badrum att se större ut. Lägg till en rund sminkspegel med förstorande spegelglas så …

Kolla in vårt stora utbud av speglar. Hos oss kan du köpa speglar i olika former och storlekar för hemmets alla rum, både i varuhus och online.

LOTS Spegel, 30×30 cm – IKEA

Varför inte inreda hemmet med en jättestor spegel som ger illusionen av ett större rum? Hos oss hittar du stora speglar både i varuhus och online.

LOTS Spegel, 30×30 cm. Lägg till så många kvadrater du vill för att skapa formen och storleken på den spegel du vill ha.

Rak- & sminkspeglar – IKEA

Förstoringsspeglar för perfekt resultat – IKEA

Letar du efter detaljen som fulländar ditt lilla badrum? En spegel från serien LINDBYN kan vara pricken över i. Använd den här kvalitetsspegeln för att …

Verkar det inte alltid som att halva nöjet är att göra sig redo? Det är särskilt sant när du har fått hjälp av en sminkspegel för att hjälpa dig att applicera din eyeliner precis rätt och håret helt perfekt. Gå vidare, låt välbefinnandet börja. Hitta din sminkspegel online eller i butiken.

Sminkspeglar & speglar med belysning – IKEA

Sminkspeglar för koll på alla vinklar – IKEA

En rund spegel är en elegant inredningsdetalj i alla rum. Runda speglar med mjukt kurvade former kan ge rummet en mjukare känsla samt (precis som alla …

Välj bland våra prisvärda badrumsspeglar med hylla. Vi har massor av olika modeller och storlekar för du ska kunna få den där speciella känslan som du letar efter. Lägg till en rund sminkspegel med förstorande spegelglas som också kan hjälpa dig att kolla håret från alla vinklar.

Stora speglar – Ge rummet en ny dimension – IKEA

Stora speglar – Ge rummet en ny dimension – IKEA

Varför inte inreda hemmet med en jättestor spegel som ger illusionen av ett större rum? Hos oss hittar du stora speglar både i varuhus och online.

En lyxig spegel för en tydlig morgonrutin – IKEA

Letar du efter detaljen som fulländar ditt lilla badrum? En spegel från serien LINDBYN kan vara pricken över i. Använd den här kvalitetsspegeln för att omedelbart skapa mer djup i badrummet och minska känslan av ett trångt utrymme. Spegelns runda design i kombination med den rena, svarta ramen skapar ett elegant och enkelt utseende som är tillräckligt mångsidig för att inte bara passa i badrummet, utan i alla delar av ditt hem där du känner att du kan behöva lite mer djup, elegans och extra funktionalitet. Ett sovrum med svagt ljus under dagen är en skänk från ovan, men ett mörkt vardagsrum är inte bra för humöret. En korrekt placerad spegel från serien LINDBYN reflekterar det naturliga ljuset i hela rummet och gör ditt hem ljusare.

Runda speglar för dekorativa hem – IKEA

Runda speglar för dekorativa hem – IKEA

Visste du att runda speglar ger ett mjukare intryck än andra speglar? Vi har stora runda speglar i olika storlekar för både badrum, vardagsrum och övriga rum.

Keywords: handspegel ikea