Hushållspappershållare ikea

TORKAD Köksrullehållare, silverfärgad – IKEA

Häng upp dina saker i köket med vår IKEA väggförvaring för kök. Väggförvaring och hängande förvaring är ett bra sätt att ha dina köksredskap exponerade och …

TORKAD Köksrullehållare, silverfärgad. Hållaren har ett extra stöd som gör det enklare att riva av papper från köksrullen.

HULTARP Köksrullehållare, polerad/mässingsfärgad – IKEA

Hushållspappershållare hos PriceRunner ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 1000+ populära modeller!

HULTARP Köksrullehållare, polerad/mässingsfärgad Smarta lösningar för att skapa mer arbetsyta på bänken och ha dina saker nära till hands – det är syftet med serien HULTARP. Tillsammans med ett traditionellt uttryck som ger en varm känsla till ditt kök.

SUNNERSTA Köksrullehållare, 24 cm – IKEA

SUNNERSTA Köksrullehållare, 24 cm När varje liten centimeter räknas kommer tillbehören SUNNERSTA till undsättning med förvaringsmöjligheter som gör att du kan ha dina saker nära till hands och bänkskivan fri från oreda. Passar lika bra i våtutrymmen.

HULTARP Köksrullehållare, svart – IKEA

HULTARP Köksrullehållare, svart Smarta lösningar för att skapa mer arbetsyta på bänken och ha dina saker nära till hands – det är syftet med serien HULTARP. Tillsammans med ett traditionellt uttryck som ger en varm känsla till ditt kök.

Toalettpappershållare, toalettsits & borste – IKEA

Toalettspappershållare & toalettpappersmagasin – IKEA

Våra toalettillbehör hjälper dig att hålla badrummet städat och fräscht. Här hittar du väggmonterad toalettrullehållare, golvstående toalettpappersmagasin och mycket mer.

Väggförvaring kök – Låter dig frigöra utrymme – IKEA

Väggförvaring kök – Låter dig frigöra utrymme – IKEA

Gör det mesta av ditt kök med våra innovativa lösningar inom väggförvaring för kök. Med vårt utbud är det enkelt att skapa en egen förvaringslösning.

MÅLA Pappersrullehållare med förvaring – IKEA

MÅLA Pappersrullehållare med förvaring En dröm för den lille konstnären. I den här hållaren ryms både en rulle ritpapper, färgpennor och vaxkritor . Och när teckningen är klar kan ditt barn enkelt riva av pappret mot den röda kanten. Gemensam hållare för pappersrulle, pennor och målarfärger.

TISKEN Toalettpappershållare med sugpropp, vit – IKEA

TISKEN Toalettpappershållare med sugpropp, vit. Med serien TISKEN kan du ha dina saker nära till hands, utan att behöva borra hål i väggarna. De starka sugkopparna sitter stadigt på släta ytor som glas eller kakel – så länge som du vill ha dem där.

Hushållspappershållare (1000+ produkter) PriceRunner »

Hushållspappershållare hos PriceRunner ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 1000+ populära modeller!

Keywords: hushållspappershållare ikea, ikea hushållspappershållare, ikea pappershållare, hållare hushållspapper ikea, pappershållare ikea, hushållspappershållare vägg ikea, hushållsrullehållare ikea, köksrullehållare ikea