Ikea golv

Golv och golvtillbehör som lyfter känslan i ditt rum – IKEA

Golv och golvtillbehör som lyfter känslan i ditt rum – IKEA

Vill du ha ett golv som ser ut som trä, men tål hårt slitage? Då är laminatgolvet TUNDRA med slitageklass AC3 ett perfekt val. Lika enkelt att lägga som att …

Utforska vår kollektion av golv för ditt hem eller utomhus på balkongen, terrassen, trädäcket och uteplatsen. Här hittar du bland annat laminat och klinkers som kan rama in din yta och få den att se ut och kännas som det hem du har gått och drömt om.

GOLV Laminatgolv, ljus ekmönstrad – IKEA

GOLV Laminatgolv, ljus ekmönstrad. Laminerad yta; slitstarkt golv för kontoret och alla rum i hemmet utom våtutrymmen. Bleks inte av solljus; golvet kan läggas även i rum med stark solbelysning.

GOLV Laminatgolv, ekmönstrad/vit, 2.00 m² – IKEA

GOLV Laminatgolv, ekmönstrad/vit, 2.00 m² Vill du ha ett golv som ser ut som trä, men tål hårt slitage? Då är laminatgolvet GOLV med slitageklass AC4 ett perfekt val. Lika enkelt att lägga som att sköta. Enkelt att lägga och lätt att plocka upp – kräver inte lim eller spik.

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad, antikeffekt – IKEA

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad, antikeffekt. Bleks inte av solljus; golvet kan läggas även i rum med stark solbelysning. Golv med klicksystem är lätt att lägga och inget lim behövs.

GOLV Laminatgolv, svart sandstensmönstrad, 2.00 m² – IKEA

GOLV Laminatgolv, svart sandstensmönstrad, 2.00 m² Vill du ha ett golv som ser ut som trä, men tål hårt slitage? Då är laminatgolvet GOLV med slitageklass AC4 ett perfekt val. Lika enkelt att lägga som att sköta. Enkelt att lägga och lätt att plocka upp – kräver inte lim eller spik.

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad ljusgrå/vit, 2.25 m² – IKEA

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad ljusgrå/vit – IKEA

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad ljusgrå/vit. Bleks inte av solljus; golvet kan läggas även i rum med stark solbelysning. Golv med klicksystem är lätt att lägga och inget lim behövs.

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad – IKEA

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad. Bleks inte av solljus; golvet kan läggas även i rum med stark solbelysning. Golv med klicksystem är lätt att lägga och inget lim behövs.

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad/mellangrå, 2.25 m² – IKEA

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad, mellangrå – IKEA

TUNDRA Laminatgolv, ekmönstrad, mellangrå. Bleks inte av solljus; golvet kan läggas även i rum med stark solbelysning. Golv med klicksystem är lätt att lägga och inget lim behövs.

Trall för snygga golv ute – IKEA

Trall för snygga golv ute – IKEA

Gör din uteplats eller balkong snygg och ännu bekvämare att gå på med våra trallgolv. Våra trallgolv finns i många stilar och färger att välja bland, och de är lika lätta att montera som att demontera när utomhussäsongen är över. Kolla in några trallgolvsidéer här!

Keywords: ikea golv, golv ikea, parkettgolv ikea, schackrutigt golv ikea, bambugolv ikea, vinylmatta ikea, skeppsgolv ikea