Ikea muggar

Koppar & muggar för alla tillfällen – IKEA

Koppar & muggar för alla tillfällen – IKEA

Njut av en kopp kaffe eller te med hjälp av vårt sortiment av koppar och muggar. Välj och vraka bland temuggar och kaffekoppar i olika färger och storlekar.

IKEA 365+ Mugg, vit, 36 cl

IKEA 365+ Mugg, vit, 36 cl – IKEA

IKEA 365+ Mugg, vit, 36 cl. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

GLADELIG Mugg, blå, 37 cl – IKEA

GLADELIG Mugg, blå, 37 cl Denna havsblå, glaserade mugg med gyllenbruna detaljer gör varje måltid till ren glädje. Dekorera bordet med stilrena klassiska former och starkt hantverksuttryck. Tidlös känsla med unik design.

FÄRGRIK Mugg, turkos, 25 cl – IKEA

FÄRGRIK Mugg, turkos – IKEA

FÄRGRIK Mugg, turkos. Oavsett om det är fest eller vardag – den enkla, funktionella designen är alltid enkel att matcha med andra former och färger. Serien FÄRGRIK är en perfekt bas för alla typer av måltider och tillfällen.

IKEA 365+ Mugg, vit, 24 cl

IKEA 365+ Mugg, vit, 24 cl – IKEA

IKEA 365+ Mugg, vit, 24 cl. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

VÄRDERA Mugg, vit, Höjd: 8 cm – IKEA

VÄRDERA Mugg, vit, Höjd: 8 cm. Av fältspatporslin som gör muggen tålig mot stötar och därmed hållbar. Dräneringsskårorna på undersidan leder bort vatten som annars kan samlas där när muggen står upp och ner i diskmaskinen.

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 24 cl

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 24 cl – IKEA

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 24 cl Serien IKEA 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färg och accessoarer. Gjord av härdat glas för både kalla och varma drycker. Med en glasmugg kan du enkelt se när teet har rätt styrka.

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 36 cl

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 36 cl – IKEA

IKEA 365+ Mugg, klarglas, 36 cl. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

FÄRGKLAR Mugg, matt yta ljusrosa, 37 cl – IKEA

FÄRGKLAR Mugg, matt yta ljusrosa, 37 cl Ta en paus med gott kaffe eller te! Muggen FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en perfekt bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

Keywords: ikea muggar, ikea kaffekoppar, ikea kaffekopp, muggar ikea, kaffemuggar ikea, kaffemugg ikea, kaffekoppar ikea, glöggmuggar ikea, kaffekopp ikea, ikea koppar, ikea kaffemugg, ikea kaffemuggar, emaljmugg ikea, tekoppar ikea, ikea mugg, ikea glöggmuggar, kopparmugg ikea, lattemuggar ikea, glöggmugg ikea