Ikea platsa

PLATSA system – IKEA

PLATSA system – IKEA

PLATSA är ett av våra modulära förvaringssystem som du med hjälp av de anpassningsbara enheterna kan utforma helt efter dina egna behov.

PLATSA är ett av våra modulära förvaringssystem som du med hjälp av de anpassningsbara enheterna kan utforma helt efter dina egna behov. Skräddarsy ännu mer med handtag, ben och inredning.

PLATSA garderobskombinationer – IKEA

PLATSA garderobskombinationer – IKEA

Hitta rätt PLATSA garderob för dina behov genom att följa stegen i vår garderobsguide. Få hjälp av en garderobsspecialist, boka ett kostnadsfritt möte online.

Vår modulära PLATSA-förvaring är väldigt flexibel och kan anpassas allteftersom dina behov förändras. Vet du inte var du ska börja? Kolla in våra färdiga kombinationer se alla dig möjligheterna från enkla byråer och garderobsenheter till väggförvaring.

Så här bygger du PLATSA – IKEA

PLATSA förvaringssystem, steg-för-steg-guide – IKEA

PLATSA är ett flexibelt, modulärt förvaringssystem som hjälper dig att maximera utrymmet. Modulerna i PLATSA kan byggas i små eller stora lösningar som passar dina behov i hela hemmet och passar bra om du bor på en liten yta. I vår steg-för-steg-guide hjälper vi dig skapa en egen PLATSA förvaring.

PLATSA stommar – IKEA

PLATSA stommar – IKEA

Med vårt PLATSA system har du många valmöjligheter att skapa en förvaringslösning som passar din plats perfekt. När det gäller garderobsstommarna har vi hållit allt enkelt. Garderobsstommarna är vita och kan klickas ihop utan verktyg. Se bara till att hitta de storlekar du behöver för din lösning.

PLATSA Stomme, vit, 60x40x180 cm – IKEA

PLATSA Stomme, vit, 60x40x180 cm. Bygg förvaringen PLATSA som du vill – högt eller lågt, under ett sluttande tak eller utmed en hel vägg. Monteras på ett kick med ett enkelt ”klick”.

PLATSA Stomme, vit, 60x55x120 cm – IKEA

PLATSA Stomme, vit, 60x55x120 cm. Monteras på ett kick med ett enkelt ”klick”.

PLATSA Stomme, vit, 80x40x40 cm – IKEA

PLATSA Stomme, vit, 80x40x40 cm. Bygg förvaringen PLATSA som du vill – högt eller lågt, under ett sluttande tak eller utmed en hel vägg. Monteras på ett kick med ett enkelt ”klick”.

Keywords: ikea platsa, platsa ikea, platsa ikea inspiration, ikea modulärt, ikea platsa hall, platsa ikea hall