Ikea rum

Rum – Möbler, heminredning & inspiration för ditt hem – IKEA

Upptäck möjligheterna på IKEA och inspireras till din egen inredning. Välj avdelning för produkter, inspiration och mycket mer som hjälper dig göra livet …

Upptäck möjligheterna på IKEA och inspireras till din egen inredning. Välj avdelning för produkter, inspiration och mycket mer som hjälper dig göra livet hemma lite mer som du vill ha det.

Rumsinspiration – IKEA

Skapa ett sovrum du gillar, oavsett budget. Du hittar allt du behöver på …

Hitta inspirerande idéer och smarta tips och tricks för varje rum. Se idéer som kan kickstarta ditt nästa projekt, hitta lösningar på vanliga problem i inredningen och ta en titt på vårt inspirerande sortiment i olika rumsmiljöer.

Snyggt sovrum och vardagsrum i ett – IKEA

Letar du efter inredningsidéer till din etta? Bli inspirerad av det här sovrummet/vardagsrummet med massor av stil och komfort. Handla nu.

Förvaring som passar ditt rum – IKEA

Den här eleganta sidobordet har flexibel inredning som hjälper dig att hålla ordning. En snygg lösning för att hålla dina saker ur vägen. Perfekt för att saker som serveringsfat och tallrikar, eller din dator när du har arbetat hemifrån.

Nytt rum på en dag till tonåringen – IKEA

Följ med på en make over i Tims tonårsrum. Här skapar vi stor förändring med en liten peng. De flesta möblerna kommer att behållas, men flyttas runt. Se resultatet här.

Flexibel, funktionell enrummare med allt du behöver – IKEA

Begränsat utrymme är inte bara mysigt kompakt – det kan också vara ett superfunktionellt allt-i-ett-hem! Hämta lite inspiration från denna smarta, enkla enrummare.

Sovrumsmöbler och idéer för alla stilar och budgetar – IKEA

Skapa ett sovrum du gillar, oavsett budget. Du hittar allt du behöver på IKEA, snygga sovrumsmöbler och inspirerande idéer. Besök oss i dag!

Bekväm kombo av sovrum och vardagsrum – IKEA

Bekväm och funktionell kombo av vardagsrum och sovrum – IKEA

Optimera en liten bostad! En skön bäddsoffa, mörkläggande rullgardiner och mångsidiga skåp kan bidra till att göra ditt kombinerade vardagsrum och sovrum både bekvämt och funktionellt.

För en känsla av rum-i-ett-rum – IKEA

Hyllor i kubstil är lätta att älska eftersom du kan visa en del saker samtidigt som du blandar med tyglådor för att skapa tillgänglig, men dold förvaring. Och eftersom du kan nå dina saker från båda sidor kan den utgöra en provisorisk vägg (se bara till att förankra den ordentligt).

Keywords: ikea rum, ikea heminredning