Ikea sällskaplig

SÄLLSKAPLIG serie – IKEA

SÄLLSKAPLIG serie – IKEA

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, 21 cl · SÄLLSKAPLIG Skål, 15 cm · SÄLLSKAPLIG Karaff med kork, 0.9 l · SÄLLSKAPLIG Vinglas, 27 cl · SÄLLSKAPLIG Glas, 27 cl · SÄLLSKAPLIG …

SÄLLSKAPLIG serie

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl – IKEA

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

SÄLLSKAPLIG Glas, klarglas/mönstrad, 27 cl – IKEA

SÄLLSKAPLIG Glas, klarglas/mönstrad, 27 cl Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

SÄLLSKAPLIG Vinglas, klarglas/mönstrad, 27 cl – IKEA

SÄLLSKAPLIG Vinglas, klarglas/mönstrad, 27 cl Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

SÄLLSKAPLIG Kopp med fat, klarglas/mönstrad, 7 cl – IKEA

SÄLLSKAPLIG Kopp med fat, klarglas/mönstrad, 7 cl Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

SÄLLSKAPLIG Skål, klarglas/mönstrad, 15 cm – IKEA

SÄLLSKAPLIG Skål, klarglas/mönstrad, 15 cm Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

SÄLLSKAPLIG Bringare, mönstrad/grön, 2 l – IKEA

SÄLLSKAPLIG Bringare, mönstrad/grön, 2 l Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här bringaren gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning. Är ett vackert blickfång på alla bord.

SÄLLSKAPLIG Skål med lock, klarglas/mönstrad, 10 cm

SÄLLSKAPLIG Skål med lock, klarglas/mönstrad, 10 cm – IKEA

SÄLLSKAPLIG Skål med lock, klarglas/mönstrad, 10 cm Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning. Platseffektiv servering för det lilla bordet.

SÄLLSKAPLIG Karaff med kork, klarglas/mönstrad, 0.9 l

SÄLLSKAPLIG Karaff med kork, klarglas/mönstrad, 0.9 l – IKEA

SÄLLSKAPLIG Karaff med kork, klarglas/mönstrad, 0.9 l Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning. Kommer med lock för att skydda din dryck.

Keywords: ikea sällskaplig, sällskaplig ikea