Ikea skärbräda

Skärbrädor som passar alla köksstilar – IKEA

Skärbrädor som passar alla köksstilar – IKEA

Kom till oss när du behöver knivar och skärbrädor. Utforska hela vårt utbud av knivar för bröd, kött och grönsaker. Handla online eller i något av våra …

Letar du efter en skärbräda? På IKEA kan du välja bland vårt sortiment av skärbrädor som finns i olika färger, material och storlekar. Du hittar allt från tjocka, massiva träblock till flexibla brickor av plast som du kan böja, och en del som även kan användas som serveringsfat för mat.

Knivar & skärbrädor som är bekväma att använda – IKEA

Knivar & skärbrädor som är bekväma att använda – IKEA

Kom till oss när du behöver knivar och skärbrädor. Utforska hela vårt utbud av knivar för bröd, kött och grönsaker. Handla online eller i något av våra varuhus.

LÄMPLIG Skärbräda, bambu, 46×53 cm – IKEA

LÄMPLIG Skärbräda, bambu – IKEA

LÄMPLIG Skärbräda, bambu. Skärbrädan samlar upp kött- och fruktsaft i det urfrästa spåret och hindrar det från att rinna ut på bänken. Gjord av bambu som är ett lättskött, slitstarkt naturmaterial och samtidigt skonsamt mot dina knivar.

LEGITIM Skärbräda, vit – IKEA

LEGITIM Skärbräda, vit.

FINFÖRDELA Böjbar skärbräda, mörkgrå, mörkturkos – IKEA

FINFÖRDELA Böjbar skärbräda, mörkgrå, mörkturkos. Skärbrädan kan böjas vilket gör det enklare att hälla av det du skurit utan att spilla. Den släta undersidan har en halkskyddande yta som ger skärbrädan ett bra fäste mot bänkskivan när du använder den.

Skärbräda som du kan servera från – IKEA

Den här skärbrädan är tillverkad av massivt trä, ett hållbart naturmaterial som är skonsamt mot knivarna. Tyngden ger en stabil bas för kniven. Du kan även använda skärbrädan som serveringsbricka för ost, kallskuret och frukt.

NORRSJÖN Skärbräda, ek, 44×42 cm – IKEA

NORRSJÖN Skärbräda, ek – IKEA

NORRSJÖN Skärbräda, ek. Designad för passa över diskhoarna NORRSJÖN. Den här skärbrädan för diskho har en slitstark ekyta som bevarar kvaliteten på dina knivar och är en praktiskt och snygg förlängning av din bänkskiva.

IKEA 365+ Skärbräda, 22×16 cm

IKEA 365+ Skärbräda – IKEA

IKEA 365+ Skärbräda. De här små skärbrädorna är smidiga att använda, rengöra och förvara. Du kan dessutom ha dem som lock och välja färg efter innehåll.

SYSSELSÄTTA Skärbräda, 45×29 cm – IKEA

SYSSELSÄTTA Skärbräda – IKEA

SYSSELSÄTTA Skärbräda.

Keywords: ikea skärbräda, skärbräda ikea, skärbräda trä ikea, planksteksbräda ikea, utdragbar skärbräda ikea