Ikea strykjärn

VARIERA Hållare för strykjärn, förzinkad – IKEA

Här hittar du strykbrädor och allt som du behöver för att göra strykningen till en bekväm och meditativ ritual. Det första du behöver är ett strykjärn och en …

VARIERA Hållare för strykjärn, förzinkad. Den ser kanske inte så märkvärdig ut, men denna smarta hållare hjälper till att göra ditt städskåp prydligt. Strykjärnet göms undan, men är ändå inom räckhåll – den håller till och med ordning på sladden.

Strykbrädor & strykbrädsöverdrag för enklare strykning – IKEA

Strykbrädor & strykbrädsöverdrag för enklare strykning – IKEA

VARIERA Hållare för strykjärn, förzinkad · VARIERA Hållare för strykjärn. 99:- (9). Jämför. VARIERA Avfallshink, vit, 10 l …

Att stryka dina kläder är i princip omöjligt utan strykbräda. Hos oss hittar du strykbrädsöverdrag, justerbara strykbrädor och strykbrädor för bord.

DÄNKA Strykbräda, 120×37 cm – IKEA

DÄNKA Strykbräda, 120×37 cm Den här rejäla strykbrädan står stadigt och är enkelt att vika ihop och stuva undan när du är klar. Strykjärnet kan du ställa säkert på den praktiska hyllan vid sidan så att det inte välter. Steglös höjdinställning.

Praktisk strykbräda – IKEA

Strykbrädan har ram och botten av stål och är stabil, liten och hopfällbar och du kan använda den i många år. Och när du inte använder den är den lätt att vika ihop och hänga bakom en dörr eller förvara i en garderob.

JÄLL Strykbräda, bord, 73×32 cm – IKEA

JÄLL Strykbräda, bord, 73×32 cm En stor tvättstuga är kanske en dröm, men du behöver inte mycket utrymme för att ta hand om dina kläder. Den här lilla strykbrädan går att fälla ihop och kan hängas på en krok när du inte behöver den.

LAGT Strykbrädsöverdrag, grå – IKEA

LAGT Strykbrädsöverdrag, grå. Att byta strykbrädsöverdrag är ett snabbt och enkelt sätt att ge din strykbräda ett nytt och fräscht utseende. Enkel att sätta på plats eftersom den har ett snöre med dragsko.

Städskåpsinredning – Smart inredning för städskåpet – IKEA

Städskåpsinredning – Smart inredning för städskåpet – IKEA

Med vår smarta städskåpsinredning håller du städutrustningen på plats och städskåpet prydligt. Vi har såväl rörhållare som utdragbara lådor. Läs mer här!

SY Snabbfållband – IKEA

SY Snabbfållband. Gör att du enkelt kan fålla textilier utan att sy. För tyngre textilier kan du använda två band, sida vid sida.

VARIERA serie – IKEA

VARIERA serie – IKEA

VARIERA serie

Keywords: ikea strykjärn