Ikea tallrikar

Tallrikar & mattallrikar för alla tillfällen – IKEA

Tallrikar & mattallrikar för alla tillfällen – IKEA

Gör måltiden till något extra med vackra tallrikar. Upptäck vårt sortiment av tallrikar och mattallrikar i många olika färger och storlekar. Läs mer här!

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Vi har porslin för alla tillfällen. Duka enkelt, festligt eller till någon speciell högtid med porslin och tallrikar från IKEA.

OFTAST Tallrik, vit, 25 cm – IKEA

OFTAST Tallrik, vit – IKEA

OFTAST Tallrik, vit. Denna servis har samma utseende och känsla som benporslin, men är gjord av härdat glas. Det gör att vi kan pressa priset och du får en elegant och skinande produkt – till en lägre kostnad.

IKEA 365+ Tallrik, vit, 27 cm

IKEA 365+ Tallrik, vit – IKEA

IKEA 365+ Tallrik, vit. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

FÄRGKLAR Tallrik, matt yta ljusrosa, 26 cm – IKEA

FÄRGKLAR Tallrik, matt yta ljusrosa, 26 cm Perfekt start på många olika måltider! Den djupa tallriken FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

GLADELIG Tallrik, grå, Diameter: 25 cm – IKEA

GLADELIG Tallrik, grå, Diameter: 25 cm. Den vackra sandliknande glaserade ytan gör varje måltid till ren glädje. Dekorera ditt bord med stilrena klassiska former och starkt hantverksuttryck.

UPPLAGA Tallrik, vit, 28 cm – IKEA

UPPLAGA Tallrik, vit – IKEA

UPPLAGA Tallrik, vit. Den mjuka volangkanten gör att den här serien sticker ut. Den är tillverkad i porslin och har en lantlig, rustik design.

VÄRDERA Djup tallrik, vit, 20×20 cm – IKEA

VÄRDERA Djup tallrik, vit – IKEA

VÄRDERA Djup tallrik, vit. Av fältspatporslin som gör tallriken tålig mot stötar och därmed hållbar. Du kan enkelt göra en annorlunda men tidlös dukning, eftersom porslinet har en spännande mjukt kvadratisk form som samtidigt är klassisk.

FÄRGKLAR Tallrik, matt yta mörkgrå, 26 cm – IKEA

FÄRGKLAR Tallrik, matt yta mörkgrå, 26 cm Perfekt start på många olika måltider! Den djupa tallriken FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

Keywords: ikea tallrikar, tallrikar ikea, ikea tallrik, melaminservis ikea, tallrik ikea, pizzatallrikar ikea, ikea talrik, ikea porslin tallrikar, rektangulära tallrikar ikea, vita tallrikar ikea, talrik ikea, ikea arv utgått, ikea myndig, ikea tallrik talrika, mingeltallrik ikea