Langur ikea

LANGUR Junior-/barnstol, vit – IKEA

LANGUR Junior-/barnstol, vit När barn blir äldre och förändras, följer den här stolen med. Från en säker plats för bebisar att lära sig äta och prata, till att ge barnen friheten att lämna bordet själva när de är tillräckligt stora. Står stadigt även på ojämna golv eftersom fötterna är justerbara.

LANGUR Junior-/barnstol med bricka, vit – IKEA

LANGUR Junior-/barnstol med bricka, vit När barn blir äldre och förändras, följer den här stolen med. Från en säker plats för bebisar att lära sig äta och prata, till att ge barnen friheten att lämna bordet själva när de är tillräckligt stora.

LANGUR Juniorstol, vit – IKEA

LANGUR Juniorstol, vit För stor för en barnstol, men för liten för en vanlig stol? Då är en juniorstol perfekt – hög nog för matbordet och med ett bekvämt stöd för fötterna. Som gjord för härliga middagar och pysselstunder. Står stadigt även på ojämna golv eftersom fötterna är justerbara.

LANGUR Vadderad sitsklädsel för barnstol, gul – IKEA

LANGUR Vadderad sitsklädsel för barnstol, gul. Det vadderade materialet minskar trycket på barnets kropp och är mjukt och bekvämt att sitta på och luta sig mot. Överdraget tål maskintvätt och är lätt att ta av och på.

LANGUR Sittskal för barnstol, vit – IKEA

LANGUR Sittskal för barnstol, vit. Det medföljande säkerhetsbältet är utformat så att det inte klämmer barnen när de ska sättas fast. Det har en öppningsknapp som gör det enkelt för dig – inte ditt barn – att låsa upp säkerhetsbältet med 1 hand.

LANGUR Bricka till hög barnstol, vit – IKEA

LANGUR Bricka till hög barnstol, vit. Vi vet att barns hud är extra känslig, men du kan vara lugn. Den här produkten är testad, godkänd och helt fri från ämnen som kan skada ditt barns hud eller hälsa.

LANGUR Underrede för juniorstol, vit – IKEA

LANGUR Underrede för juniorstol, vit Vi vet att barns hud är extra känslig, men du kan vara lugn. Den här produkten är testad, godkänd och helt fri från ämnen som kan skada ditt barns hud eller hälsa. Står stadigt även på ojämna golv eftersom fötterna är justerbara.

LANGUR Sittskal för juniorstol, vit – IKEA

LANGUR Sittskal för juniorstol, vit Vi vet att barns hud är extra känslig, men du kan vara lugn. Den här produkten är testad, godkänd och helt fri från ämnen som kan skada ditt barns hud eller hälsa. Den jämna ytan har inga svåråtkomliga vinklar och hörn, så stolen är enkel att göra ren.

IKEA Langur – Jämför pris på Prisjakt

Jämför priser på IKEA Langur Barnstolar

Keywords: langur ikea, ikea langur