Skrivbordslampa ikea

Skrivbordslampor & arbetslampor för kontoret – IKEA

Skrivbordslampor & arbetslampor för kontoret – IKEA

Upptäck vårt prisvärda sortiment av arbetslampor för ett bekvämare hemmakontor. Hitta allt från LED-arbetslampor till skrivbordslampor på IKEA online.

Upptäck vårt prisvärda sortiment av arbetslampor för ett bekvämare hemmakontor. Hitta allt från LED-arbetslampor till skrivbordslampor på IKEA online. Vi har lampor i en rad olika stilar och färger. Med våra fleibla lamparmar undviker du till exempel att anstränga ögonen.

FORSÅ Arbetslampa, förnicklad – IKEA

Bordslampor & fönsterlampor · LED-belysning · Golvlampor & läslampor · Taklampor · Skrivbordslampor & arbetslampor · Lamphållare & lampsocklar · Vägglampor …

FORSÅ Arbetslampa, förnicklad. Klassisk arbetslampa i stål som kommer att lysa upp både ditt hem och ditt humör. Armen och skärmen går att justera, så det är en perfekt läslampa för skrivbordet, sängen och soffan.

TERTIAL Arbetslampa, vit – IKEA

TERTIAL Arbetslampa, vit. Arbetslampan TERTIAL lanserades i vårt sortiment 1998. Klassisk design i stål, och arm och huvud som går att justera, gör det här till ett perfekt val om du letar efter flexibel och effektiv läsbelysning.

Lampor & ljuskällor i alla varianter för hela hemmet – IKEA

Lampor & ljuskällor i alla varianter för hela hemmet – IKEA

Här hittar du alla våra lampor och ljuskällor. Kökslampor, sovrumslampor eller snygga lampor till vardagsrum, hall och sängbord. Vi har allt!

TERTIAL Arbetslampa, mörkgrå – IKEA

TERTIAL Arbetslampa, mörkgrå. Arbetslampan TERTIAL lanserades i vårt sortiment 1998. Klassisk design i stål, och arm och huvud som går att justera, gör det här till ett perfekt val om du letar efter flexibel och effektiv läsbelysning.

VIRRMO Arbetslampa, förnicklad, 54 cm – IKEA

VIRRMO Arbetslampa, förnicklad, 54 cm De moderna, stilrena lamporna i serien VIRRMO har en stadig konstruktion av borstad metall. Alla tar dessutom liten plats och är enkla att rikta när du ska läsa, jobba eller lysa upp något du gillar. Ger ett riktat ljus som är bra för läsning.

HEKTAR Arbetslampa med trådlös laddning, mörkgrå – IKEA

HEKTAR Arbetslampa med trådlös laddning, mörkgrå. Enkel, överdimensionerad metallform inspirerad av gamla lampor från fabriker och teatrar. Använd de olika lamporna tillsammans så får rummet bra ljus för flera aktiviteter och en enhetlig, rustik stil.

NYMÅNE Arbetslampa med trådlös laddning, antracit – IKEA

NYMÅNE Arbetslampa med trådlös laddning, antracit Lysande tidlös design. Lamporna NYMÅNE har attityd, samtidigt som de smälter in i de flesta sammanhang. Varför inte kombinera flera olika lampor för att få en enhetlig stil hemma? Ger ett riktat ljus som är bra för läsning.

NYMÅNE Arbetslampa med trådlös laddning, vit – IKEA

NYMÅNE Arbetslampa med trådlös laddning, vit Lysande tidlös design. Lamporna NYMÅNE har attityd, samtidigt som de smälter in i de flesta sammanhang. Varför inte kombinera flera olika lampor för att få en enhetlig stil hemma? Ger ett riktat ljus som är bra för läsning.

Keywords: skrivbordslampa ikea, ikea skrivbordslampa, lampa med förstoringsglas ikea, förstoringslampa ikea