Industrivägg

Smidesrum Industriväggar

Industriväggar har blivit ett populärt designelement inom modern inredning. En industrivägg kombinerar industriella material som glas och stål för att skapa unika och funktionella väggar. De har sina rötter i industriella och kommersiella utrymmen, men har hittat sin plats i många bostäder och kontor tack vare sin tidlösa estetik och förmågan att skapa en känsla av rymd.

Skräddarsydda industriväggar från Smidesrum

Smidesrum specialiserar sig på att erbjuda skräddarsydda industriväggar som är perfekt anpassade efter specifika behov och önskemål. Oavsett om man vill skapa en ny känsla i vardagsrumet eller söker en elegant lösning för kontoret så finns det lösning hos Smidesrum.

De erbjuder ett brett utbud av glas och ramalternativ för att man ska kunna skapa sin perfekta industrivägg. Oavsett om man föredrar klarhet och transparens eller behöver frostat glas för extra privatliv, finns det alternativ som möter ens krav.

Handgjord industrivägg för både hem och kontor

Industrivägg har blivit ett populärt val för att skapa en modern och luftig atmosfär i både hem och arbetsmiljöer. De är mycket mångsidiga och ofta konstruerade med en kombination av glas och smidesstål, vilket ger en robust men samtidigt stilren estetik. Det finns en mängd olika designer och färger att välja mellan som kan matchas till både klassiska och moderna interiörer.

Förbättra företagsmiljön med Smidesrum

Smidesrum erbjuder platsbyggda glasväggar som är en bra lösning för att förbättra och effektivisera företagsmiljöer. Genom att använda glasväggar som är specialanpassade för specifika utrymmen, kan företag skapa en mer flexibel och funktionell arbetsplats. Glasväggarna är täta och robusta, vilket bidrar till en bättre ljuddämpning.

Anpassade lösningar för företag

Tillverkas i vår egen smidesverkstad

Kan anpassas efter företagets behov och krav på utrymmet, vilket ger en unik och skräddarsydd lösning för varje arbetsplats.

Design och estetik

Skapar en modern och stilren atmosfär som kan bidra till en mer inspirerande arbetsmiljö för anställda och kunder.

Ljudisolerade kontorsväggar

Med ljuddämpning upp till 40 db, ger våra glasväggar en tyst och bekväm arbetsplats som bidrar till förbättrad koncentration och produktivitet.

Industrivägg med skjutdörr

Industriell design är en stil som hyllar det råa och funktionella dörrar, ofta med en tydlig närvaro av material som stål och glas. Skjutdörrar med industrivägg i industriell stil kompletterar denna design väl genom att kombinera estetik med praktiska fördelar. De sparar utrymme och erbjuder en slät, modern öppning och stängning som är idealisk för dynamiska och mångsidiga miljöer. I takt med att urban boendeform växer, blir skjutdörrar i industriell design alltmer populära, både för deras stilrena utseende och för deras funktionalitet.

Skapa mer utrymme med en rumsavdelare

Rumsavdelare i form av industrivägg har revolutionerat moderna bostads och kontorsdesigner genom att erbjuda en balans mellan avskildhet och öppenhet. Glasväggar möjliggör visuell utvidgning av rummet samtidigt som de bibehåller ljusflödet, vilket skapar en känsla av ett större och ljusare utrymme. Dessa väggar är särskilt värdefulla i kompakta miljöer där naturligt ljus är begränsat. Med möjligheten att anpassa glasets transparens, från helt genomskinligt till frostad effekt, kan glasväggar tjäna som både en subtil avdelare och ett uttalande av stil.

Kontakta Smidesrum för en egen personlig rådgivning

För den som är intresserad av en industrivägg är det viktigt att noga överväga sina behov, budget och stilpreferenser innan man tar beslut om vilken typ av industrivägg som passar bäst. Oavsett vilken lösning man väljer så vet man att handgjorda industriväggar kan ge ett rum både vacker och funktionell interiör.

Om du är intresserad av att utforska de många fördelarna med industriväggar och glasväggar, eller behöver personlig rådgivning för ditt projekt, tveka inte att kontakta Smidesrum. Deras team av experter är redo att hjälpa dig.